-
Nr.8 Tempura Fusion 13.90 € angerjas, lõhe, Masago, masago kaste, seesamiseemned, tempura, unagi kaste.
-
Nr.38 Tempura Atlanta 13.90 € angerjas, kreemjuust, lõhe, Masago, merevetika, seesamiseemned, tempura, unagi kaste.
-
Nr.39 Tempura Tanuki 13.90 € lumekrabi, seesamiseemned, tempura, terav kaste, tuunikala, unagi kaste.
-
Nr.428 Tempura Futo maki 13.90 € hiidkrevett, lõhe, petersell, seesamiseemned, spargel, sriracha kaste, tempura, terav kaste, unagi kaste.
-
Nr.429 Kasima tempura 12.90 € lumekrabi, murulauk, redise idandid, seesamiseemned, tempura, terav kaste, tuunikala, unagi kaste.
VALIGE TÄIDIS ENDA MAITSE JÄRGI
Jaapanlastele ei tundu tempura maki enam ammu ebatavaline roog – seda saab proovida peaaegu igas söögiasutuses. Peamine erinevus klassikalisest sushi´st ja rullidest on taina kasutamine. Kõige populaarsemaid koostisosi on krevetid, lõhe, angerjas, philadelphia juust, värsked köögiviljad (näiteks kurk või paprika).
Tainas valmistatud mereandide eripära on see, et nad säilitavad oma kasulikud omadused kauem. See kehtib ka maitse kohta – näiteks, tainas muutuvad krevetid eriliseks, mis teebki roa ainulaadseks. Mõistmaks, kui suur on erinevus teiste roogadega, piisab mis tahes muu roa soojendamisest, mille tagajärjel selle maitse tugevalt muutub. Seetõttu on kombeks pakkuda tempura maki kuumalt.